De dagen zijn alweer langer en de zon laat zich wat vaker zien. Lammetjes en kalfjes dartelen over de weilanden en iedereen krijgt weer lentekriebels. Dit is ook de periode dat er plannen gemaakt worden voor trouwerijen, communies of andere feestjes. De tijd dat er dingen geregeld moeten worden, zoals een feestzaal. Laten wij jou daar nou mee kunnen helpen.
De gezelligste feestzaal voor jouw trouwfeest of communie ligt op een steenworp afstand van Etten-Leur en Roosendaal. Feestzaal De Wereld in Rucphen is de perfecte locatie voor jouw feest, want je bouwt bij ons een wereldfeest met elk budget.

FEESTZAAL

De grootte van de groep bepaalt de grootte van de zaal, dus passen we die daarop aan. We creëren bij een kleinere groep een intieme sfeer en we maken ruimte voor een groot gezelschap. Onze gastvrije bediening schenkt de drankjes die jullie wensen en is altijd dichtbij. Zaal De Wereld is er ook voor jouw trouwfeest of communiefeest. Neem een kijkje in de zaal en overtuig jezelf.

BUFFET

Maak jouw feest compleet met een lekker hapje of een uitgebreid buffet. Je kunt kiezen uit verschillende Wereldse gerechten, groot of klein, warm of koud. Kies je voor een bitterbal en een broodje of wil je groots uitpakken? Vraag ons naar de mogelijkheden en wij vullen jouw wensen in.

PRIVÉ-TERRAS

Direct aan onze feestzaal hebben we een privé-terras. Ideaal voor een springkussen, een barbecue of gewoon omdat het lekker weer is. Jouw feest wordt op hierdoor nóg leuker.

PARKEREN

Op het Raadhuisplein, vlakbij Café/Zaal De Wereld is een ruime gratis parkeerplaats voor al jouw gasten en hoeven dus niet ver te lopen.

Mocht je nog speciale wensen of vragen hebben, wij staan je graag persoonlijk te woord. Bel ons even of kom eens langs in Café/Zaal De Wereld. Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee, spreken we graag jullie wensen door.

feestzaal de wereld
Feestzaal De Wereld