Kom gezellig feesten in Zaal De Wereld. Dé feestzaal tussen Roosendaal en Etten-Leur. Wij organiseren zelf regelmatig een leuke feestavond met live-muziek, maar ook jouw feest wordt bij ons gegarandeerd een Wereldfeest. Of je een groot budget hebt of een kleinere, er kan bij ons altijd een feestje gebouwd worden.

FEESTZAAL

Onze feestzaal kan worden aangepast aan de grootte van de groep. Zo creëren we bij een kleinere groep een intieme sfeer en maken we ruimte voor een grote groep. Met een bar in onze zaal is onze bediening altijd dichtbij. Zaal De Wereld is er ook voor jouw feest. Kom eens langs en overtuig jezelf.

Feestzaal De Wereld

BUFFET

Maak jouw feest compleet met een lekker hapje of een uitgebreid buffet. Je kunt kiezen uit verschillende Wereldse gerechten. Heb je een klein budget of wil je groots uitpakken? Vraag ons naar de mogelijkheden en wij passen ons aan naar jouw wensen.

Feestzaal De Wereld

MUZIEK

Wil je de voetjes van de vloer? Een geweldige licht- en geluidsinstallatie staan voor je klaar. Regel je zelf een band of DJ, of wil je dat wij dat voor je verzorgen? Geen probleem. Bij Zaal De Wereld is alles bespreekbaar.

Feestzaal De Wereld

PRIVÉ-TERRAS

Direct aan onze feestzaal hebben we een privé-terras. Ideaal voor een springkussen of een barbecue. Zo wordt jouw feest nóg specialer.

 

Welke feestjes vier je in Zaal De Wereld?

·       Trouwfeest

·       Communiefeest

·       Kraamfeest

·       Jubileum

·       Barbecue

 

Onze zaal wordt ook voor anderen gelegenheden gebruikt zoals:

·       Afscheidsbijeenkomst

·       Zakelijke bijeenkomst

·       Modeshow

 

Wil je ook een onvergetelijk feest? Bel ons op of kom eens langs. Dan helpen we je om jouw plannen waar te maken. Like onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes. Of kijk op de evenementagenda voor onze feesten en speciale gelegenheden.

Feestzaal De Wereld
Feestzaal De Wereld
Feestzaal De Wereld